Принт

Всяка година АРД обновявя и разширява производствената си база, като търси да обхване максимално сегмента на дигиталните технологии.

Дигитален широкоформатен печат

Продуктите ви ще имат изключително ярки, живи, ефектни и правдоподобни цветове, които ще предизвикат вниманието на зрителите.

Дигитален плоскопечатен UV печат

Това е най-съвременната технология на печат с мастила от течен полимер, които изсъхват по време на самия процес след облъчване с UV светлина. Моменталното съхнене на мастилата дава възможност на тази технология да се използва за директен печат върху всякакви материали, като PVC плоскости, пенокартони, плексиглас, текстил, хартия, дърво, стъкло, алуминий и много други, като най-голямото предимство е пълноцветния печат на малки тиражи, персонализация и възможността за печат върху тъмни основи, както и задно печатане на плексиглас и стъкло /прозрачни материали/.

Директния печат върху дърво и дървени плоскости може да бъде с безкомпромисно качество!

Фотореалистичен печат върху всевъзможни материали – перфектно решение за всеки специалист, търсещ нови хоризонти в областта на интериорния дизайн и дърводелството.

Дигитален листов печат

АРД разполага с дигитална преса с размер 33х48 см. Бърз, качествен и ефектен печат на хартии и картони. Оптимално решение при отпечатване на пълноцветни рекламни материали в малки и средни тиражи, както и за единични бройки изработени в кратки срокове.

Печат на PVC карти

Монохромен и пълноцветен печат на карти. Персонализация и запис на магнитна лента.

Печат на CD