bg en
default

За нас

Агенция за реклама и дизайн ЕООД предлага цялостни рекламни решения от дизайн до монтаж и доставка.
Успели сме да обхванем максимално сегмента на дигиталните технологии.

Дейността на агенцията стартира през 1992 година, като основната и цел е да се развива в областта на рекламата и печата. През дългата си история АРД успява да развие богат машинен парк, който включва печатни, режещи и UV технологии, за изработка на различни материали. АРД има представители във всички големи градове на страната, което ни позволява да осигурим бърз и изгоден монтаж на изделия на територията на цялата страна, както и извън нея.

Агенция за реклама и дизайн стартира партньорство с ВИЛОКС ГРУП през 1992 г., като това е една от най-големите компании
занимаващи се с хазартна дейност на територията на страната. Заедно с тях имахме възможността да работим в рамките на 4
държави, които обхващаха над 180 игрални зали. В период от 10 години ние се грижехме за визията на обектите – светлинни реклами, печатни материали, облепване на витрини, постери и брандинг на обекти, производство на различни плексигласови стойки и детайли, както и производство на елементи за покер автомати.

Партньори в годините са и Еф Еф Груп България, с които работим от началото на 2012 година до ден днешен. Успяваме да обслужим техни обекти, които включват магазини: Найк България, Колектив България, Армани Ексчейндж България, Конвърс България, Кикс България, Келвин Клайн България, Дизел България, Фоли Фоли България и Джуси Котюр България. Заедно
реализирахме много интересни и различни проекти. Фитнеси Пулс, Ринг Тауър, Интер Хотел Сандански, хотел Медите, хотел Макси,
гранд хотел Банско, училища Британика, Вайс Профил, спортните федерации ММА, Художествена гимнастика, Модерен петобой, Спортните клубове на ОСК Славия и други.

Към доверените ни клиенти се присъединиха и Сосиете Женерал Експресбанк с които развивахме ребрандиране на над 152 обекта на територията на страната. Изпълнявахме за техните нужди снапрамки, плакати, фолиа, брошури и разнообразни материали от които банковите клонове се нуждаят, като същевременно изградихме и стабилна мрежа от партньори с които покриваме и до ден днешен обектите в страната.

Партньор през последните 7 години са и София Ивент Груп, с които разработваме успешно големи корпоративни събития в страната и във Виена. За техните нужди правим всякакви обемни експозиционни материали, като материалите, които предлагаме, често успяват да впечатлят присъстващите на техните събития само след първия поглед.

Горди сме да добавим и друг наш партньор към портфолиото си - ЕВРОХОЛД. Наши клиенти са част от компаниите на холдинга.
Изградихме нови и модерни шоуруми в цялата страна на автомобилни марки като: ГАЗ България, Ферари България, Алфа Ромео България, Абарт България. Освен иновативен и различен подход с който успяваме да изпълним всичките им нужди, помагаме и за брандинга на автомобили, изработка на експозиционни стойки, обемни светещи и несветещи реклами, както и онлайн маркетинг.
Уверени сме в качеството и бързината с която успяваме да удовлетворим нуждите на нашите партньори и сме горди, че вече 30 години те подхождат към нас с доверие и уважение.

Основни предимства:

  • Пълен производствен цикъл
  • Кратко време за изпълнение
  • Високо качество на продукцията
  • Дългогодишен професионален опит