bg en
default
Maserati откриха нов шоурум и сервиз във Варна
21 Юли 2022

Maserati откриха нов шоурум и сервиз във Варна

На 21 юли 2022 година се проведе официалното откриване на втората локация на марката Maserati в България. Новите шоурум и сервиз се намират в морската столица на страната, на адрес бул. Ян Хунияди 7, в съседство с изградения от Булвария Opel шоурум, като инвестицията възлиза на стойност 150 000 лв. cъoбщaвa cпeциaлизиpaнaтa мeдия Dіzzуrіdеrѕ.

Помещението, пригодено за експозиционна част е с 210 кв. м. площ, а сервизът – с капацитет на работа до два автомобила едновременно. Автосалонът е със статут Maserati Approved или казано сертифицирани употребявани автомобили Maserati, преминали стриктна инспекция за качество и надеждност с 2 години гаранция без ограничение в пробега, като разбира се клиентите ще могат и да поръчват и тестват нови автомобили. cъoбщaвa cпeциaлизиpaнaтa мeдия Dіzzуrіdеrѕ.

Ауто Италия споделят, че град Варна е стратегическа точка за марката, поради географския регион, на който се намира, обхващайки цяла източна България и компанията не веднъж е получавала запитвания от своите клиенти кога ще има представителство в морската столица. И докато преди години Maserati изглеждаше недостъпна и рядко срещахме такива автомобили по улиците, марката вече разгръща потенциала си в България и е увеличила с над 100% продажбите си в първото полугодие на 2022 година спрямо тези от миналата 2021 година. cъoбщaвa cпeциaлизиpaнaтa мeдия Dіzzуrіdеrѕ.